EMISIUNI

Happy Weekend

Happy Weekend este programul în care doza de informaţii vine în formă de zâmbet şi bună dispoziţie. Cu Liviu Damian, in fiecare zi de weekend de la 8:00 la 12:00

7 la Seven

La fiecare ediţie "7 la Seven" unul dintre colegii noştri face un playlist cu 7 artişti, albume, formaţii...

Paine si Kirk

Concerte, rock și palavre. Pâine și Kirk, de luni până vineri, de la 16:00 la 19:00. 

Experienta Urbana

Maria Duda, de la BAZA. Deschidem orașul, aduce la Radio Seven Experiența Urbană in fiecare sâmbătă la 12:00. O emisiune care îmbină poveștile personale cu cele profesionale ale tinerilor care pun în mișcare Bucureștiul. Vreme de o oră se vor face auziți toți cei care iubesc orașul ăsta, iar podcasturile le colecționăm pentru reascultare aici. Dați o ureche la Experiența Urbană.

Tech News cu Tibi Ursan

60 de minute dedicate tehnologiei şi gadgeturilor la Seven. În fiecare duminică de la 13:00.

7 Dimineaţa, cu Mihai Cioceanu şi Alex Crăciun

Umor inteligent şi cea mai bună muzică

Morning After

Tibi Ursan este alături de tine, după ce te trezeşti, în fiecare zi la Radio Seven vreme de 3 ceasuri.

Light Zone

Pentru Robert Tache, Radio se scrie cu R mare. Și asta nu de azi, de ieri, ci de vreo 20 de ani. A primit Microfonul de Aur pentru cea mai bună emisiune de critică jurnalistică, dar și Premiul „Vasile Preda” al trustului de presă al Armatei.

#7Music

Călin Gheorghe revine "în aer" şi îţi prezintă seara de la 7 emisiunea "7 Music" - povestea muzicii cu tot ce este mai bun de ieri şi de azi. Festivaluri, concerte, albume noi şi vechi, tot ce e mai interesant din lumea muzicii într-o atmosferă de seară animată la Radio Seven. 

+
-