EMISIUNI

Experienta Urbana

Maria Duda, de la BAZA. Deschidem orașul, aduce la Radio Seven Experiența Urbană. O emisiune care îmbină poveștile personale cu cele profesionale ale tinerilor care pun în mișcare Bucureștiul. Vreme de o oră se vor face auziți toți cei care iubesc orașul ăsta, iar podcasturile le colecționăm pentru reascultare aici. Dați o ureche la Experiența Urbană.

In the City cu Siviu Marin

Silviu Marin e alături de voi, în fiecare vineri de la 17:00 la 19:00. Pe scurt, el este cel de la care o să aflaţi la fiecare sfârşit de săptămână ce merită şi ce nu să faceţi în week-end în oraş. O emisiune ce merită trecută pe lista scurtă de favorite.

Tech News cu Tibi Ursan

60 de minute dedicate tehnologiei şi gadgeturilor la Seven. În fiecare duminică de la 13:00.

Weekend Almost Gone

Dupa 10 ani de "vacanţă" Petre Gherman revine în Fm la cel mai nonconformist radio din România.
Duminica de la 12:00.

7 Dimineaţa, cu Mihai Cioceanu şi Alex Crăciun

Umor inteligent şi cea mai bună muzică

Morning After

Tibi Ursan este alături de tine, după ce te trezeşti, în fiecare zi la Radio Seven vreme de 3 ceasuri.

Light Zone

Pentru Robert Tache, Radio se scrie cu R mare. Și asta nu de azi, de ieri, ci de vreo 20 de ani. A primit Microfonul de Aur pentru cea mai bună emisiune de critică jurnalistică, dar și Premiul „Vasile Preda” al trustului de presă al Armatei.

Cuvinte. Cu Vintilă

De luni până joi, de la 17:00 la 19:00, asculți cuvintele care te conectează cu concitadinii tăi, cu orașul și cu subiectele care constituie preocupările oricărui grup de ascultători educați și maturi, ce vor să contribuie la îmbunătățirea nivelului vieții în propria urbe.

Seven Heaven, cu Andreea Mihaela Stan

Oamenii bogați sunt cei care dețin Timp.

În weekend suntem toți bogați, frumoşi și în vacanță. De aceea, îmi place să fim împreună în dimineţile de sâmbătă şi duminică, de la 8 la 12.

Și pentru că orice are sens când împărtăşeşti, iar nimic nu are rost fără celălalt.

#7Music

Călin Gheorghe revine "în aer" şi îţi prezintă seara de la 7 emisiunea "7 Music" - povestea muzicii cu tot ce este mai bun de ieri şi de azi. Festivaluri, concerte, albume noi şi vechi, tot ce e mai interesant din lumea muzicii într-o atmosferă de seară animată la Radio Seven. 

+
-